Garanţia

Beneficiaţi, desigur, de garanţie pentru toate produsele achiziţionate de la noi. Garanţia este valabilă timp de 1 an de la data primirii covorului. În cazul în care clientul solicită să se aplice garanţia şi se consideră că deteriorarea se datorează manipulării necorespunzătoare de către client, acesta din urmă va plăti toate eventualele reparaţii. Experţii noştri vor stabili în primul rând cauza deteriorării. Clientul va plăti toate costurile de expediţie în cazul reparaţiilor efectuate în perioada de la garanţie.

Garanţia returnării banilor în 14 de zile

Ca persoană fizică, aveţi dreptul la plata la acceptare cu posibilitatea de returnare în 14 de zile. Puteţi returna covorul în termen de 14 zile şi veţi primi banii înapoi. Covorul trebuie să fie nedeteriorat şi să nu fi fost folosit. Trebuie să ambalaţi covorul la fel cum l-aţi primit. Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina "Returnarea". Returnarea se face pe costul clientului.. Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina „Returnarea”.

Returnarea

În vederea returnării unui covor, trebuie mai întâi să ne contactaţi pentru a primi informaţii despre procedura de returnare Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi de sosirea covorului în stare bună. Asiguraţi-vă că acesta a fost bine ambalat.

Returnarea nu se consideră finalizată până când nu am primit şi examinat produsele returnate. Nu se returneaza produsele din oferta cu reducere mai mare de 20%. La finalizarea unei returnări, acelaşi card pe care l-aţi folosit pentru achiziţie va fi creditat. Dacă primim produse returnate fără nota de retur corespunzătoare, produsele vor fi trimise înapoi clientului, pe cheltuiala acestuia.